Täiendkoolituste tunniplaan

Events Search and Views Navigation
14:00
Menüü koostamine ja kalkulatsioon vene keeles
Toitlustuses on olulised teadmised hinna kujunemisest, kaonormidest toiduainete töötlemisel, kuluarvestustest ning müügihindade arvutamisest. Samuti on vajalik oskus koostada tehnoloogilisi ja kalkulatsioonikaarte ning koostada ja kujundada menüüsid. Õppe sisu Menüüde liigid ja menüü koostamise reeglid...
Find out more »16:00
Teenindusalase soome keele algkursus
Välisturistide arv Eestis on tõusvas joones, mistõttu on hädavajalik, et teenindusvaldkonna (nii majutus- kui ka toitlustusteenindus) klienditeenindajad oskaksid suhelda võõrkeeles. Haridus- ja Teadusministeeriumis valmis sel aastal (2018) analüüs, mis näitab, et keelteoskus mõjutab oluliselt...
Find out more »17:00
Soolaste ja magusate keedutaignatortide valmistamine
Alla Tenteri juhendamisel valmivad igal osalejal kuuetunnilise koolituse käigus nii soolane kui magus keedutaignatort, mille saab pärast koolituse lõppu kaasa võtta.
Find out more »