Täiendkoolituste tunniplaan

Loading Sündmused

« Kõik Sündmused

  • Sündmus event on möödas

Tunne kaupa, mida müüd 1! Eritoit, teraviljatooted, piimatooted ja eksootilised viljad

24. okt. 2018 kell 09:00-16:00

TASUTA

Eritoitu vajavate klientide hulk ning seoses sellega on ka kõik suuremad jaekaubandusketid oma sortimenti võtnud erinevatele sihtrühmadele mõeldud eritoite. Lisaks on suurenenud teraviljatoodete, erinevate piimatoodete sortiment ning palju on jaekaubanduses tulnud müügile erinevaid eksootilisi vilju. Kaubandustöötajatel aga napib teadmisi nende tootegruppide soovitamiseks ning klientide teenindamiseks.

Koolitusele ootame ilma kaubandusliku erihariduseta kosmeetikakaupluste ja kosmeetikaosakondade töötajaid. Samuti sobib kursus kaubandustöötajatele, kelle eelnevatest õpingutest on möödunud aastaid.

Õppe sisu

  • Eritoitude sortiment ja ostjale vajaliku soovitamine – gluteenivabad tooted, laktoosivabad tooted, taimetoitlastele mõeldud tooted, diabeetikutele mõeldud tooted, eritoitude pakendi märgistus ja märgised.
  • Teraviljatoodete sortiment, toiteväärtus, kulinaarne kasutamine, kvaliteet ning ostjale vajaliku soovitamine: nisutooted, rukkitooted, kaeratooted, odratoote, maisitooted, hirsitooted, riisitooted, tatratooted, vähetuntud teraviljad, teraviljatoodete pakendi märgistus ja märgised.
  • Piimatoodete sortiment, toiteväärtus, kulinaarne kasutamine, kvaliteet ning ostjale vajaliku soovitamine: piim ja tooted rõõsast piimast, hapendatud piimatooted, kauasäilivad piimatooted.
  • Eksootiliste viljade sortiment, toiteväärtus, kulinaarne kasutamine, kvaliteet ning ostjale vajaliku soovitamine: eksootilised puuviljad, marjad ja köögiviljad.
  • Praktilised harjutused ostjate vajaduste kaardistamisest ja neile vajaliku soovitamisest.

Seos õppekava või kutsestandardiga Müüja-klienditeenindaja, tase 4 (04-31102013-5.1/6k)
B.2.1 Kaupade käitlemine ja kaubatundmine

  • kaupade grupeerimine vastavalt sortimendile orienteerudes kaubagruppide liigitamise põhimõtetes;
  • kaupade koostise eristamine erinevate kaupade koostist, kvaliteeti mõjutavaid tegureid, omadusi ja kasutamisvõimalusi
  • realiseerimisaegade järgimine (kõlblik kuni, parim enne), mittevastavuse korral toodete kõrvaldamine müügilt; säilimistemperatuuride jälgimine

B.2.2 Teenindamine ja müümine

  • kauba tutvustamine, selgitades kauba kasutamist ja/või hooldust, arvestades kliendi soove ja vajadusi;
  • nõuetele vastava ja tõese teabe edastamine müüdava kauba kohta.

Detailid

Kuupäev:
24. okt. 2018
Aeg:
09:00-16:00
Hind:
TASUTA
Sündmus Category:
Sündmus Tags:
, ,

Toimumiskoht

B209

Korraldaja

Aive Antson