Täiendkoolituste tunniplaan

Loading Sündmused

« Kõik Sündmused

  • Sündmus event on möödas

Rahvusköögid

20. nov. 2018 kell 16:30-19:30

TASUTA

Rahvusköögina tuntakse reeglina rahva, riigi või piirkonna eripärast toidukultuuri, sealseid toiduvalmistamisviise ning retsepte, maitse- ja toorainete valikut. Rahvusköökide omapära tuleneb eelkõige kliimast, piirkondlikust toorainest ning ajaloolisest-kultuurilisest taustast, neid tuntakse maa või piirkonna järgi – prantsuse, vene, itaalia, gruusia või juudi jne köök. Avardunud reisimisvõimaluste kaudu koju kättetulev maailm annab võimaluse pakkuda rahvusköögist tõukunud toiduelamust ka siinsetele restoranikülastajatele. Tallinna Teeninduskool soovib anda meie retsoranide kokkadele ülevaate erinevate maade rahvusköökidest ja ootab selleteemalisele koolitusele. Koolituse sihtrühmaks on vähemalt põhiharidusega ning olema madala või aegunud kvalifikatsiooniga töötav kokk toitlustusettevõttes. Koolitused on mõeldud täiskasvanutele, kes ei õpi kutseõppeasutuses, rakenduskõrgkoolis või ülikoolis tasemeõppes.Erialase hariduseta täiskasvanud, keskhariduseta täiskasvanud, aegunud oskustega elanikkond vanuses 50+.

Auditoorne töö

  • Eesti rahvusköök ja selle kujunemine
  • Eesti köögi toorained ja toiduvalmistamise põhitehnoloogiad
  • Maailma rahvaste köögid: – Prantsuse, Itaalia, Vene, India, Hiina, Jaapani, Saksa jt
  • Religiooni mõju toitumistavadele

Praktiline töö 

  • Eesti rahvusköögi tuntumate roogade valmistamine
  • Maailma rahvaste tuntumate rahvusroogade valmistamine.

Registreeru koolitusele ja muudame üheskoos maailma maitsvamaks!

Detailid

Kuupäev:
20. nov. 2018
Aeg:
16:30-19:30
Hind:
TASUTA
Sündmus Category:
Sündmus Tags:
,

Toimumiskoht

B209

Korraldaja

Pirje Pärimets