Teko magusamaailm III – makroonid erinevate täidistega

Mmmm, makroon! Juba pelk mõte neile väikestele, sõmera kooriku ja pehme sisuga  mandlijahust, tuhksuhkrust, suhkrust ja munavalgest valmistatud ümmargustele küpsistele paneb suu vett jooksma. Ja nii me teemegi neid jälle! Makroonide sünnimaaks on Prantsusmaa, see on eelkõige Amiens, Boulay, Chartres, Cormery, Joyeuse, Le Dorat, Montmorillon, Nancy, Saint-Émilion, Sainte-Croix ja Sault piirkondade iseloomulik maiustus, mille retsept ja välimus sõltub valmistamise asukohast.Koolitusel valmistame Prantsuse makroone erinevate ganache täidistega.

Pranstusepäraste makroonide koolitust viib läbi Eesti kondiitriskeene Grand Old Lady Alla Tenter, kes kondiitrina praktiseerinud rohkem kui 30 aastat. Tal on pikaajaline õpetamisekogemus ning võrratud oskused teha magusast tõeliselt magus meistriteos.

Koolitus toimub 23.10.2018 kell 16.30-21.00, osavõtutasu 39 €

You may also like...